ouagadougou - Reisverslag uit Ouagadougou, Burkina Faso van Wim Koetsier - WaarBenJij.nu ouagadougou - Reisverslag uit Ouagadougou, Burkina Faso van Wim Koetsier - WaarBenJij.nu

ouagadougou

Door: wim

Blijf op de hoogte en volg Wim

29 December 2017 | Burkina Faso, Ouagadougou

Voorgaande is een test. Sorry !

• 29 December 2017 - 10:17

Frans:

Hoi Wim, test gelukt

• 29 December 2017 - 10:24

Frans:

Als ik in een reactie een emoij_teken (plaatje) zet, dan Is de rest van mijn reactie verdwenen!
    Misschien ook handig om een paar test_foto’s te plaatsen.

Succes

• 29 December 2017 - 11:24

Wilma:

Hoi Wim, ik heb hem ook. Wanneer ga je?

• 29 December 2017 - 12:48

Anja Nap :

Test gelukt

• 29 December 2017 - 14:46

Ad:

Zet m op Wim, wanneer vertrek je? Snel al hoorde ik van Janneke die net weg is hier uit Maarn.
    Heb een goede reis. Groet, Ad en ook van Cocky

• 29 December 2017 - 15:02

Marijke:

Ik heb al een reactie geschreven maar kan deze niet terugvinden.
    Nog een paar nachtjes slapen Wim.

• 29 December 2017 - 20:04

Adrie Weijburg:

Ha Wim, ik had ook al eerder gereageerd,maar weet niet waar dat bericht gebleven is......
    Top dat je weer naar Afrika vertrekt,dat blijft toch aan je trekken he? Ik hoop dat je een goede reis en een mooie tijd tegemoet gaat! Ik zal het zeker gaan volgen!
    Lieve groeten uit Brouwershaven!

Wim

Allereerst kort over Burkina. Burkina bevindt zich in West Afrika, omgeven door Niger, Mali, Benin, Ivoorkust, Togo, Guinée, Liberia en Ghana Het land is zes keer groter dan Nederland en heeft 18 miljoen inwoners waarvan 60 % moslim, 20 % christen. Velen combineren hun geloof met animisme. De helft van de bevolking is 17 jaar of jonger en het gemiddeld inkomen per jaar is €1000, WAAROM BURKINA FASO De mensen, allereerst de mensen. Het moet ongeveer Xxxxx

Actief sinds 03 Nov. 2017